Локална среща 10.04.2024 – Cloud Security Architecture

Управителният съвет на ISACA Sofia Chapter има удоволствието да Ви покани в следващата ни локална среща на тема „Cloud security architecture“.

Срещата ще се проведе на 10 април 2024 г. от 19 до 21 часа на познатото вече място – Културен център G8, гр.София, ул. Гладстон No.8.

Лекторът, Илия Илиев, има над 10 години стаж в сферата на информационните технологии. Богатият му опит в сферата се дължи, както на различните позиции, които е заемал, така и на различните проекти и бизнеси, за които е изпълнявал ангажименти. Част от тях включват ръководител на екип за техническа подкрепа, консултант по миграция, оптимизация и създаване на облачни системи. През последните пет години активно е ангажиран и като преподавател, както в компаниите от IT сектора, така и като лектор в Университета по Библиотекознание и информационни технологии в София.

Каним Ви да се включите активно в дискусия по темата „Cloud Security Architecture“.

Участието в събитието ще Ви донесе 2 CPE.

Заявете Вашето присъствено участие, като се регистрирате тук: https://www.eventbrite.com/e/cloud-security-architecture-tickets-865189664577. Имайте предвид, че местата са ограничени.

ISACA Sofia Chapter има възможност да предостави онлайн участие на своите членове. За целта е нобходимо да се изпрати мейл на president@isaca-sofia.org  с изразено желание за онлайн участие, в който да фигурира ISACA ID (при наличие).

Сдружението си запазва правото при запълване на бройките на място, да уведоми участниците, че ще могат да присъстват само онлайн.

Очакваме Ви!