ISACA CommunITy day 2023

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че ISACA Sofia Chapter организира ден на общността на ISACА – ISACA Community Day 2023. В този ден членовете на ISACA по целия свят се събират с идеята по свой начин и действия да допринесат светът да стане едно по-добро място.В по-тесен смисъл, целта е общността да се сплоти и да се засили усещането за принадлежност към едно цяло.

Тази година идеята е да организираме игри с деца в неравностойно положение, които са настанени в дом от семеен тип. Деца, лишени от родителска грижа, които са като всички останали деца – радостни, позитивни и прекрасни. Те се нуждаят от индивидуално внимание и подкрепа, за да могат да се превърнат в отговорни възрастни и успешни в днешния свят. Възрастта им е между 7 и 12 години. На практика се очаква да играем с тях, като ISACA Sofia Chapter e закупила играчка за всяко дете. Ще дадем на доброволците тениска за Деня на общността на ISACA и ще подарим един прекрасен спомен на децата лишени от родителска грижа.

Кога: 7-ми Октомври, 10ч

Как да участвам: Регистрирайте своето участие в Helper Helper. Може да свалите апликацията или да я достъпите от този линк (инструкции за създаване на профил). OPPORTUNITY TITLE: Playing with children deprived from parental care.

Къде: жк Надежда 1, ул. Жорж Дантон 54

След като завършите участието си в събитието, трябва да регистрирате прекараното време в Helper Helper. Това е единственият начин, по който ISACA може да проследи броя на часовете, участниците, дейностите и глобалното въздействие на ISACA.

Важна информация!

За тези, които не могат да присъстват на събитието, а имат желание да помогнат, могат да се отзоват на следната инициатива на фондация „Дечица“: https://www.facebook.com/photo?fbid=677281817763156&set=a.547532260738113
Основание на плащането: ISACA Community DAY

Не забравяйте след приключване на събитието да валидирате часовете на своето участие в Helper Helper
CPE-та не се полагат за тази дейност.
Повече за инициативата ISACA Community Day ще откриете тук. Моля, харесайте, споделете и/или коментирайте в нашите публикации в социалните медии, за да покажете своята подкрепа. #ISACACommunITyDay

Благодарим предварително за подкрепата!