Президентът на ISACA Sofia посети ISACA Silicon Valley

Президентът на ISACA Sofia Росина Чолеева посети вчера клона на международната асоциация на професионалистите в IT управлението в Силиконовата долина. Визитата на българския представител беше на собствени разноски в рамките на официално събитие на ISACA Silicon Valley и се осъществи по покана на дългогодишния ръководител на организацията Аднан Дакуей. 
Г-жа Чолеева произнесе приветствена реч пред членовете на местния клон и присъства на лекциите на IT мениджъри на високи позиции в Oracle и ArmoreCode. В рамките на неформални разговори президентът на ISACA Sofia успя да се договори с топ експерти от Силиконовата долина да изнесат презентации пред членовете на българската асоциация.

Президентите на ISACA Sofia и ISACA Silicon Valley се договориха членовете на ISACA Sofia Chapter да участват безплатно в техни онлайн събития

Първата възможност, която се предлага за участие на наши членове, е на дата 03.08.2023 г., като включва следните две презентации:

Topic 1: AI Risk Management

Brief: As technology continues to advance at an unprecedented pace, the integration of AI into business practices presents both immense opportunities and significant risks. This speech aims to equip attendees with essential insights and strategies to effectively navigate the challenges and uncertainties associated with AI implementation.

Topic 2: Awareness, Detection and Prevention on Prototype Pollution

Brief: Learn how prototype pollution works and what level of risk it poses.

ISACA Silicon Valley  е един от най-добре развитите клонове на международната асоциация и е награден две поредни години със следните награди- ISACA 2022 innovative Chapter и ISACA 2021 outstanding Chapter.