Tomorrow Redefined 2024

Щастливи сме да споделим, че предстои третото издание на конференцията Tomorrow Redefined, организирана от нашите партньори от Lean Institute Bulgaria. И тази година, събитието ще събере на едно място експерти по управление и подобряване на бизнес процеси и компании, които искат да научат най-добрите практики в областта.

Конференцията ще се състои на 17 май 2024 г., в Grand Hotel Millennium, София.

Изпълнителни директори и мениджъри на едни от най-големите компании в България, сред които HP, Sensata, Festo, Ingram Micro, DSK Bank, Liebherr, Lufthansa Technik, и световни експерти в сферата, ще споделят своя опит по време на събитието.

LEAN СИМУЛАЦИИ

За да могат участниците да се докоснат до различни техники и инструменти за оптимизация на ежедневната си дейност, тази година за първи път ще се проведат Lean симулации.

OPERATIONAL EXCELLENCE НАГРАДИ

Компаниите, постигнали най-големи успехи в областта на подобряването на културата и бизнес процесите, чрез въвеждането на един или повече различни проекти и инициативи, ще бъдат отличени в рамките на церемонията по връчване на наградите за Операционно съвършенство за 2023 г.

Церемонията ще се състои по време на специална гала вечеря, която освен възможност за нетуъркинг, ще зарадва всички гости с музика на живо и множество изненади.

Можете да номинирате своя проект ТУК.

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ С ОТСТЪПКА

Всички членове на ISACA могат да се възползват от -10% отстъпка от цената на своя билет. Пишете на team@tomorrowredefined.com, ако желаете да закупите билет на преференциални условия.

СТАНЕТЕ СПОНСОР

Ако искате да подкрепите събитието и да популяризирате Вашата компания сред международна аудитория, можете да подкрепите събитието като станете спонсор.

За повече информация, свържете се с екипа на team@tomorrowredefined.com.

ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ?

Научавайте винаги първи най-актуалната информация за събитието на уебсайта и във Facebook.

Очакваме Ви!