Tomorrow Redefined 2023

На 19. май тази година в хотел Хаят (Hyatt Regency) в София ще се проведе конференцията Tomorrow Redefined 2023 – събитието, което събира експерти и лидери по управление и подобряване на бизнес процеси и компании, които искат да споделят и научат най-добрите практики в тази сфера. За първи път в България и специално за конференцията идва и известният автор на книгите The Machine That Changed the World и Lean Thinking – Джеймс (Джим) Уомак, познат също като „бащата на Lean“.

Ако искате да научите повече, свържете се с организаторите на team@tomorrowredefined.com или следете страницата www.tomorrowredefined.com , която постоянно се обогатява с нови лектори, теми и информация. За членовете на ISACA организаторите предлагат допълнителна 10% отстъпка от цената на билета.

 

Тази година конференцията ще завърши с гала вечеря с висококачествен подбор на храна и напитки, музика на живо, възможност за нетуъркинг и много изненади. Кулминацията на събитието ще бъде раздаване на Operational Excellence Awards, където ще бъдат отличени компаниите, които са постигнали най-големи успехи в областта на подобряването на културата и бизнес процесите чрез въвеждането на един или повече различни проекти и инициативи. Можете да участвате в инициативата, като се регистрирате от следния линк: https://form.typeform.com/to/hY583flV.

Планирани са и други интересни инициативи като lean accounting workshop с един от най-добрите експерти в областта – Ник Катко, възможност да поканите Джим Уомак във Вашето производство и други.

Също така, организаторите предлагат атрактивни спонсорски пакети, които ще Ви дадат възможност да популяризирате Вашия бранд пред международна аудитория на престижно и уникално по рода си събитие. За повече информация, пишете на team@tomorrowredefined.com .